20.4.10

Ajakirjale Kroonika: loll, kes treenib, tark võistleb

Eriteade ajakirjale Kroonika: Riigikogu korvpallimeeskond kaotas täna järjekordselt Kohila korvpalluritele tulemusega 64:74 ning ükski parlamendi liige seekord kahjuks vigastada ei saanud.

Pool aastat tagasi samade meeskondade vahel toimunud mängu puhul kirjutasin oma blogis pahaaimamatult, et rebestasin Kohila kossumeestega mängides ühe sõrme kõõluse. Ja uskuge, või mitte, aga seda blogikannet vahendas oma lugejatele sadade tuhandete lemmik Kroonika! Olin kaotusest ja nelja kuu pikkusest lahase kandmisest hoolimata õnne tipul:)

Minu kõõlus pole tänini paranenud ning mängisin ikka teibitud näppudega. Paraku ei aidanud Riigikogu seekord ka noore pensionäri, omal vabal tahtel Riigikogu rasvase palga pealt lahkunud Ott Lumi võimas panus, kes viskas vähemalt pooled meie meeskonna punktid. Kohila meeskonda vedanud äsjane Eesti kõrgliiga mängija Kaur Heinaru ja väga hea noortetreener Jüri Pritsin kontrollisid oma meeskonna mängu lõpuni.

Pidevalt kaotusseisus olnud Riigikogu jõudis viimasel minutil 3-punktilisse kaotusseisu ning juba tekkis võidulootus, kuid siis saime rünnakul kaks korda järjest kulpi ja hävisime vastaste tabavate visete tõttu valusalt.

Meie kokkuvõte mängust on lihtne: loll, kes treenib. tark mängib niigi. Oleme sel aastal Riigikogu kossutiimiga ainult trenni teinud ning pole kordagi võistelnud. Hea oli peksa saada Kohilas, mitte mai lõpus toimuvad Balti parlamentide korvpalliturniiril Cesises. Otsustasime, et treenimine tuleb lõpetada ning kaitsmaks 3 aastat järjest võidetud Balti parlamentide karikat tuleb rohkem võistelda. Just seepärast oleme teist korda järjest tänulikud sotsiaaldemokraat Alger Aleksei poeg Tammistele Kohila vallavolikogust, kes meid nii tugeva tiimi vastu võistlema kutsus.

Meie meeskonna mängiv aju Jüri Ratas koostas kiiresti kriisiplaani ning seetõttu pole meil sel kevadel enam eriti aega poliitikaga tegeleda, selle asemel keskenduma korvpallile:)

No comments: