26.1.10

4 koht Õhtulehe spordiennustuses. Pole paha!

Jagasin mulluses Õhtulehe spordiennustuseskoos korvpallur Merike Andersoniga igati auväärset 4.-5. koha.

Häbenemiseks annab põhjust ehk ainult see, et mind edestas mittesportlastest paadunud spordifänn ja korvpallikirjanik Mart Soidro, kes võitis ka esikoha. Napilt kaotasin ma Algo Kärbile ja Kati Tolmoffile, see-eest võitsin isegi Ksenja Baltat, Tarmo Rüütlit ja Raimo Pajusalu.

20st küsimusest sain 9 punkti. Naljatamisi võib öelda, et enim vedasid mind nulli peale jätmisega alt alt vanameistrid Veerpalu ja Värnik, sest esimene võitis MM-il kulla, aga teine ei läinud üldse starti. Aga ka Usain Bolt, kes vastu ootusi tegi ikka võimsail ilmarekordeid.

Tabelis kohta hoida aitasid mind seevastu Gerd Kanter, kes jättis veel püsitamata oma maailmarekordi, medali toonud sõudjad ning minu lemmikala esindajad korvpallurid.

Soovin järgmise aasta ennustuseks edu Mart Soidrole, kelle esikohta ründavad tänavu nii Kaspar Taimsoo kui Birgit Varjun.

2 comments:

Typs said...

aga jäsku siis uuel hooajal juba sinna Kanal2 saatesse , selgelnägijate soolapuhumine vms?

Hannes Rumm said...

Vaevalt küll, eks nad võtavad ikka Soidro. Õhtuleht tegi muidugi valesti, et spordivõõrastest naistähtedest valis Birgiti, võinuks ikka võtta selgeltnägija-Nastja, vaat see olnuks huvitav:)