6.9.08

Kilingi-Nõmme sai uue spordihoone

Riigikogu korvpallimeeskond osales eile Kilingi-Nõmme gümnaasiumi uue spordihoone avamisel, kaotades koolipoiste ja vilistlaste koondmeeskonnale 49:52.

26 miljonit krooni maksnud spordihoone on Kilingi-Nõmme kool auga ära teeninud, sest läbi aegade on sealt sirgunud palju nimekaid sportlasi. Kunagi olevat olnud isegi aeg, kus pool Eesti naiste korvpallikoondisest oli pärit Kilingi-Nõmmelt. Eile osales avatseremoonial kümnevõistleja Mikk Pahapill, kellele omistati Saarde valla olümpiasangari tiitel.

Seni harjutasid nõmmekad vanas võimlas, mis oli nii kitsas, et kolmese joon mahtus vaevu väljakule. Uues spordihoones on lisaks korralikule korvpalliväljakule jõusaal ja squashiväljak.

Pisukese pettumuse valmistas kohalikule rahvale kuueliikmeline Riigikogu meeskond, mis hoolimata sellest, et vastastel oli välja panna kaks võrdset viisikut, ei lasknud endale mütsi silmini pähe tõmmata. Esimese poolaja me koguni punktiga võitsime ja vaid lühikese pingi tõttu vajus lõpp veidi ära. Ometi oli kaotus vaid kolmepunktiline, seejuures üritasid nii Jüri Ratas kui Ott Lumi viimasel rünnaku veel kolmepunktiviset.

1 comment:

Anonymous said...

Te ei ole järelikult nende poiste mängu üldse näinud. Nad ju tegid nalja!!! Lingi Käsk oli vahet parasjagu hoida.