17.11.09

Ilus korvpallikaotus Kohilas

Kuna vasaku käe suur sõrm on paarilisega kokku seotud, aga loodetavasti ikka luust terve, siis teatan lühidalt, et Riigikogu kaotas täna Kohila omavalitsejatele korvpallis tulemusega 66:80.

Kohila parim mees oli kindlasti hiljuti Eesti kõrgliigas pallinud Kaur Heinaru, kes praegu on koolis kehalise kasvatuse õpetaja. Sellest hoolimata suutsime võrdset mängu hoida 35 minutit, kuni vastased meid lõpus suurema võhmaga ära küpsetasid. Ega kuuekesi kaheteistkümnese tiimi vastu mängida pole harrastussportlastele kerge:)

Meie poolt loopisid enamuse punkte Jüri Ratas ja Indrek Saar, ise olen uhke vigase käega visatud 7 puntki üle. Oleks me - nagu kõigis viimastes mängudes - ka vabavisked vähegi mõistliku protsendiga sisse saanud - oleks ehk võitnudki.

Kaotusekibeduse leevendamiseks leppisime meid mängima kutsunud Kohila vallavolikogu liikme ja kogu Raplamaa sotsiaaldemokraatide juhi Alger Tammistega kokku, et võtame võimalusel kevadel revanshi. Alger, muuseas, on legendaarse Aleksei Tammiste poeg.

No comments: