23.10.09

Panen Innole ja Irjale ära

Käesolevaga teatan, et nägin täna kl 11.23 Riigikogu hoonesse sisenemas kurikuulsaid blogijaid Innot ja Irjat, keda võttis vastu Mart Laari nõunik Veiko Lukmann isiklikult.

Kuna Irja ja Inno alati raporteerivad oma blogis kõikidest kohtumistest, siis ruttan neist ette ja teatan ise esimesena, et selline terega piirdunud kohtumine toimus.

Ühtlasi soovitan sõltumatul ajakirjandusel uurida, mida siiski see seltskond Toompeal tegi, ega ometi ei kosi viljakas kirjamees Mart Laar endale sama viljakaid nooremaid kaasautoreid Innot ja Irjat:)?

3 comments:

Anonymous said...

Oi Hannes, ära lasku nii madalale, sest sa ei suuda seda isegi mitte 10 telliskivi kaela riputades ning nii jääd ise naerualuseks. Praem tehke sotsidele korralikud kampaaniad järgmisel korral ning ärge minge vana paksuga flirtima.

Anonymous said...

Inno ja Irja kirjutasid sellest kohtumisest juba mõni aeg tagasi - (link). Väidetavalt tahavad nad Mart Laari kommentaari Olev Puldre reeturliku parteivahetuse kohta (valimiste ööl astus too Tähismaade poolt armastataud Keskerakonnast IRL'i)

Anonymous said...

Loobime,mida saame ! Nii vist arvatakse Tähismaade peres!
Imelik,et nad kunagi kellegi kohta midagi head ei ütle...?