18.12.09

Tulge jõuludoonoriks!

Homme on kõigil tallinlastel hea võimalus head teha, sest Tallinna verekeskused kutsuvad jõuludoonoriks. Täpsem info allpool PERHi pressiteates.
Hannes,
loovutas verd juba eile

Laupäeval, 19. detsembril on Jõulud verekeskuses Jõulud on rõõmu ja rahu aeg. Hea tegemise aeg. Verd loovutades saab doonor teha paljude abivajajate jaoks elu suurima kingituse, sest pakub asendamatut tuge nende tervise või kogunisti elu päästmisel.

Pühade puhul ja paljude doonorite rõõmuks on verekeskus nii Ädala tänaval kui DoonoriFoorumis Foorumi keskuses avatud ka laupäeval, 19. detsembril kell 9.00-14.00. Siis on verekeskuses Jõulud ning külalisi tervitab Jõuluvana, jagatakse kingitusi ning ikka ja alati rõõmsat tuju.

Oodatud on kõik terved ja hea südamega inimesed, koos pere ja sõpradega. Toimub jõululoterii, mille iga loos võidab. Doonoritele pai tegemiseks on välja pandud teatripiletid, kinkekaardid, kosmeetikatooted, maiustused jpm.Jõulueelse meeleolu loomiseks ja doonorite meeleheaks teevad terve detsembrikuu kingitusi mitmed verekeskuse head sõbrad:Põltsamaa Felix, Suva, Efektoptika, Toila Spa, Tallink, Ideaal Kosmeetika, Kalev, Looduse Pood, Weleda, Taula Pharma, Sirowa, Hotell Mardi Kuressaares ning Eesti Etendusasutuste Liidu kaudu Vat Teater, Draamateater, Kanuti Gildi saal ja Vana Baskini Teater.Verekeskuse suurtoetaja Fazer pakub vereloovutajatele maitsvat ja tervislikku Musta Seemneleiba.

Jõulude eel saab doonorluse abil head teha ka 21. ja 22. detsembril, mil verekeskus on mõlemas vereloovutuskohas avatud tavapärastel kellaaegadel ning 23. detsembril kell 9.00-14.00. 24., 25., 31. detsembril ja 1. jaanuaril on verekeskus suletud ja peab koos teistega pühi. Detsembris Eesti erinevates paikades toimuvate doonoripäevade kohta saab täpset infot verekeskuse kodulehel olevast väljasõitude graafikust. Tule doonoriks ja tee elu suurim kingitus!

Lisainfo: www.verekeskus.ee

No comments: