2.12.09

Ringvaade tutvustab täna Riigikogu korvpallimeeskonda

Ringvaate telekaamera paistel lõpetas Riigikogu korvpallimeeskond eile sügishooaja 74:54 võiduga Rahvusringhäälingu koondise üle.

Sama tõhusalt nagu mõnel muul alal dopingu panemine parandas Riigikogu satsi mängu ETV saate Ringvaade kohalolek, mis venitas juba meie pingi tavalisega võrreldes vaat et poole pikemaks.

Ilusa sünnipäevakingi tegi endale Riigikogu "noorim pensionär" Ott Lumi, kes korjas puhtaks ründelaua ja tõi sealt palju valusaid punkte. Et mäng võita, laenasime eile Kalev/Cramost võõrleegionäriks Remo Holsmeri, kes on tipptiimi manager ja hobi korras juhib reformierakondlasi Tallinna linnavolikogus. Eduka come back'i suurde sporti tegi Margus Tsahkna, kelle punktid tõid teise poolaja alguses mängu murrangu.

Mängiva treeneri Jüri Ratas kasutases olid väga pikk pink: Hannes Rumm, Kalvi Kõva, Kalle Laanet, Silver Meikar, Riho Kangur, Peep Pihlak ja Allar Tankler.

Rahvusringhäälingu meeskonna on silmapaistvalt targalt ja sitkelt mängima pannud nende juhatuse liige Jaak Raie. Ilma staarmängijateta ERRi (ainsaks erandiks eile pealtnägija Mihkel Kärmas) võitis Riigikogu tiimi kevadel ja võitles ka eile vihaselt kuni vead nende paar liidrit pingile istutasid.

Meiepoolne pakkumine oli, et järgmise kohtumise võiks pidada kevadel enne mõnd Eesti meistrivõistluste finaalmängu, millest ETV teeb otseülekande niikuinii. Ka Saku Suurhalli kogunenud pealtvaatajad saaksid siis sama raha eest nautida kaks korda rohkem heatasemelist korvpalli:)

Jääme huviga ootama, millises kastmes tutvustab harrastuskorvpallureid tänane Ringvaade. Eelmisest mängust tegi etvsport.ee võiduka uudise, täna hallomeestel peoks põhjust pole. Eilsed Ringvaate küsimused viitasid, et tõenäoliselt arutleb õhtune telemagasin selle üle, kas keskealiste meeste hingestatud higistamine on sport, hobi või klounaad.

No comments: