4.3.08

Aunimetus "Great" Tartu Ülikool/Rocki meeskonnale!

Lubasime kaks nädalat tagasi Kalev Spordi saates Time Out!, et kui Tartu Ülikool/Rock pääseb eurosarjas nelja parema hulka, siis lisame ka Tartu tiimi nimele hooaja lõpuni aupaklikult inglise keelse omadussõna "Great".

Pärast äsjast võimsat võidumängu 89:77 Permi Ural Greati vastu on tartlased selle aunimetuse kuhjaga ära teeninud. Kuigi tartlased lasid enamuse mänguajast permikatel initsiatiivi hoida, oli nende spurt lõpuveerandil seda uskumatum.

Otsustavatel minutitel maksis tartlaste külm närv ja suurem tahe. Just need omadused, mida Eesti korvpallis tavaliselt nii harva näeb.

Tartu Great meeskonna eelarve on kümme korda väiksem kui Permi tiimil, nagu ka Tartu elanike arv on peaaegu kümme korda väiksem kui Permil.

Pärast sellist ajaloolist võitu on selge, et süües kasvab isu ning ka FIBA EuroCup finaalnelikus on Tartu Great tiimil võimalus end finaali mängida.

Ja huvitav küsimus - mis teie arvate, kas Martin Müürsepp pärast tänast mängu juba kahetseb, et ta müüs end eelmisel nädalal Tartu Great meeskonna asemel Kalev/Cramosse?

No comments: