9.2.08

Suusaprohvet Raul Olle ennustus pidas paika

Endisel suusatajal ning praegusel Suusaliidu asjapulgal Raul Ollel oli päris raske kuu aega tagasi Kalev Spordi saates "Time out!" istuda, sest teada-tuntud teravkeel Erki Nool sülitas meie suusakoondise pihta tuld ja tõrva.

Laskemoona oli Noolel küllaga, sest suusakoondise tänavused tulemused olid kõike kui muud need, millega varasematel aastatel harjutud.

Märksa malbema loomuga Olle tõrjus süüdistused lõpuks sõnadega: "Ma loodan, et Eesti suusakoondis esineb tavapäraselt hästi kodusel Opepää MK-etapil. On ju meie suusakoondis ka varasematel aastetel sageli esinenud põhimõttel "Odna gonka ves sezon kormit!""

Tõlkes tähendab see venekeelne kõnekäänd: üks võidusõit toidab terve hooaja.

Tänane Otepää MK-etapp, kus Jaak Mae ja Andrus Veerpalu esinesid oma parimate päevade tasemel, andis õiguse Ollele ja toitis tõesti suusakoondise tänavuse hooaja ära. Kuigi võib jälle nuriseda selle üle, et meie nooremad suusatajad võitlevad juba aastaid eriliselt arenemata punktikohtade piirimail, oli kahe vanameistri tänane esitus tõesti nauditav.

Pikemalt kommenteerib Raul Olle koos Allar Levandiga Otepää MK-etappi järgmisel teisipäeval taas Kalev Meedias saates "Time out!"

No comments: