13.12.10

Mart Laari rünnakud näitavad sotsiaaldemokraatide tugevnemist

Sotsiaaldemokraatidel on uue esimehe käe all on erakonnal hakanud paremini minema. "Sotsiaaldemokraadid näevad suure hea meelega, et viimasel kahel kuul on meie toetusreiting küsitlustes vaikselt, kuid pidevalt tõusnud," kinnitas Hannes Rumm Delfile.

"IRLi närvilisus on kõige kindlamaks märgiks selle kohta, et pärast esimehe vahetamist uuenenud sotsiaaldemokraadid on muutud tõsiseks konkurendiks neile parteidele, kelle juhid on oma elutöö Eesti poliitikas juba ammu ära teinud. Viimaste päevade Mart Laari süstemaatilised rünnakud sotsiaaldemokraatide vastu näitavad, kui tõsiselt tajuvad IRLi juhid ohtu, et Sven Mikseri juhtimisel võime me erakondade pingereas neist mööda minna."

Rummi sõnul on sotsiaaldemokraatide sisekliima hea, sest Sven Mikseri võit oktoobrikuistel esimehevalimistel oli nii kindel, et liitis erakonna kohe ühtseks meeskonnaks. "Ainsaks erandiks mõni üksik poliitik, kes ei saanud valimisnimekirjas piisavalt kõrget kohta ning on seepärast solvunult ust paugutanud," lisas Rumm.

1 comment:

Anonymous said...

Unista edasi. Sotside toetuse tõusust oled sa juba aastaid rääkinud. Tegelikult on toetus pidevalt 8-10%. Ja ei tõuse ta ka Mikseri juhtimisel kõrgemale.