28.7.07

Veel praamidest ja wifist

Kuna kritiseerisin sel nädalal Saaremaa Laevakompaniid, siis avaldan siinkohal ka nende vastulause. Tänan ja tunnustan ettevõtet sisuka vastuse eest, kuna enamus firmasid blogides ilmunud tekstidele nii ei vasta.

Tere hr Hannes Rumm
Olles lugenud Teie kirjutist pidasime vajalikuks veidi olukorda selgust tuua.
Vedaja OÜ Väinamere Liinid on välja arendamas WiFi-t parvlaevadel, vastav projekt on töös. Hiiu maavalitsusega koostöös on tehtud ka konkreetsed sammud. Esimesena on WiFi tasuta leviala loodud Rohuküla-Heltermaa liinil sõitvale parvlaevale St Ola. Seadmete paigaldamiseks tehtud kulutused jagatakse poolte vahel ja edasised ülalpidamiskulud katab laevafirma.
Praegu testitakse ja jälgitakse WiFi kasutamisaktiivsust St Olal ja seejärel tehakse otsused edasisteks arenguteks.
Parvlaevasadamate omanik ja haldaja on AS Saarte Liinid ja kõik sadamalal toimuv on nende tegutsemisvaldkond. Vedaja rendib piletimüügiks vajalikke ruume koos sinna juurde kuuluvate kommunikatsioonidega. Sadamaala turvalisuse ja kliendisõbralikkuse tagamiseks saavad vastavaid samme teha sadamavõimud. Kuivastu ja Virtsu sadamates on olemas tasuline traadita ühendus. Millises seisus on Saarte Liinide arendusplaanid saavad nad ise selgitada. Oleme omalt poolt seda teemat ka sadamavõimudega suheldes puudutanud.
Loodame, et käesolev infovahtus aitab edasist väärinfo levikut vältida. Reageerime meeleldi ka edaspidi tähelepanekutele ja võtame võimalusel arvesse avalikkusest saabunud ettepanekuid.
Lugupidamisega
Anu Hiiuväinteenindusjuht
OÜ Väinamere Liinid

1 comment:

Anonymous said...

Mis sest kasu raha pandi magama aga agajalt net maas, kui olen sõitnud.