2.4.07

Kutsume verd loovutama

Põhja-Eesti Verekeskuse palvel kirjutasin ühe üleskutse ning kogusin sellele kõigi parlamendiparteide esindajate toetuse. Panen selle üleskutse ka blogisse üles, sest tegu on teemaga, mis ei puuduta ainult poliitikuid:

ÜLESKUTSE

Head parlamendiparteide liikmed,
praegu, kui teie neid ridu loete, võitleb Eesti haiglates kümneid inimesi omaelu eest. Neid inimesi ei aita ükskõik kui suur rahasumma, neid inimesi aitabainult doonorveri.

Seepärast kirjutame teile palvega tulla sel nädalal verd loovutama. Kutsume teidverd andma, sest kahjuks väheneb doonorite arv Eestis aastast-aastasse. Kutsume just teid verd andma, sest tunneme teid kui tegusaid ja vastutustundlikke inimesi.

Kes siis veel, kui mitte täna tööd alustavasse Riigikokku kuuluvate erakondadeliikmed tunnevad abivajajatele kaasa ning on valmis neid aitama.

Doonoreid oodatakse Põhja-Eesti Regionaalhaigla Verekeskuses (Tallinn, Ädala tn 2), Tartus (L. Puusepa 1a), Pärnus (Metsa 1), Kohtla-Järvel (Ravi 10) ning verekeskuste väljasõitudel erinevatesse kohtadesse. Täpse info vereloovutuse võimaluste kohta leiate aadressilt: www.verekeskus.ee või telefonilt 617 3001. Sealt saate ka teada, milline inimene sobib doonoriks ning millega verd andma minnes arvestada.

Kinnitame teile püsidoonoritena, et vereloovutus annab hea enesetunde ninguhkustunde selle üle, et olete aidanud neid, kes teie abi kõige rohkem vajavad.

Marko Pomerants,
Isamaa ja Res Publica Liit

Siiri Oviir,
Keskerakond

Valdur Lahtvee,
Erakond Eestimaa Rohelised

Vello Tafenau,
Rahvaliit

Maret Maripuu,
Reformierakond

Hannes Rumm,
Sotsiaaldemokraatlik Erakond

2 comments:

Anonymous said...

Hannes, selles postituses on käputäis kirjavigu sees.

Hannes Rumm said...

Oliver,
vabandan vigade pärast ja luban olla edaspidi hoolikam!
Hannes