27.10.10

Riigikogu kossumeeskond alistas Kagu-Eesti

Eile õhtul võitis Riigikogu korvpallimeeskond Värska gümnaasiumi võimlas toimunud turniiril esikoha Kagu-Eesti maakondade omavalitsusjuhtide ees.

Poolfinaalmängus võitsime Põlvamaad päris pingelise lõpuga mängus 38-32. Põlvamaa tuusad olid kehalise kasvatuse õpetajad, aga meiegi meeskonnas mängis seekord Jüri Ratase, Kalvi Kõva, Hannes Rummu, Riigikogu kantselei nõunike Riho Kanguri ja Peep Pihlaku kõrval kõva korvialune jõud Herkki Leemetit Riigikogu julgestusteenistusest. Ise olen uhke selle üle, et tabasin kaugviske poolaja lõpusekundil.

Finaalmängus oskasime avapoolaja Valgamaale ühe punktiga kaotada, aga teisel poolajal panime oma ülekaalu kindlalt maksma tulemusega 36-20. Riigikogu meeskonnas on aastaid Viljar Veski rollis olnud Kalvi Kõva, kah selline igavene noor lootustandev mängumees. Aga nagu Veski, on ka Kõva sel hooajal teinud kõva arenguhüppe, ning oli oma valimisringkonnas väga resultatiivse mänguga üks meie liidreid.

Muidu soojas ja sõbralikus õhkkonnas toimunud turniiri tõsidust näitas see, et Võrumaa ja Põlva vahelises mängus 3-4 kohale kaotas üks Põlva mängija kaks esihammast ning tema vastase küünarnukk vajas lõikehaava tõttu õmblemist. Hiidpikka edasi-tagasi sõitu Värskasse leevendas Riigikogu meeskonna jaoks võimalus käia suitsusaunas ning mekkida setu tsäimajas ehtsat handsat kruubipudruga, millega külalisi kostitas Värska vallavanem Raul Kudre.

1 comment:

Jantsa said...

http://www.erepublik.com/en/referrer/Jantsa