26.1.09

Heade üllatuste maa - Taiwanis juba töötab!

Eelmisel reedel jõudis meieni uudis selle kohta, et Eesti uueks riiklikuks tunnuslauseks saab «Heade üllatuste maa».

Arutasime seda hüüdlauset väikses seltskonnas ning üks tuntud ettevõtja tõi värske näite selle kohta, et tasane Eesti võib laias maailmas üllatusi, isegi häid, pakkuda küll.

Aastavahetusel käis too ettevõtja Taiwanis ning üks noor daam küsis tema käest viisakalt, kust riigist meie mees pärit on. Eestlane eeldas, et ega Taiwanis ei teata meist midagi, kuid selgus, et noor daam oli haritud ja teadis hästi, kus Eesti asub.

Hetke pärast palus noor taiwanlanna pikalt-pikalt vabandades siiski võimalust esitada üks küsimus Eesti kohta. "Ma olen kuulnud Eesti kohta midagi täiesti uskumatut. Ma väga vabandan, kui mu küsimus teile rumal tundub, aga kas tõesti püütakse teie kodumaal kala nii, et jäässe raiutakse auk ja siis õngitsetakse kala jää alt?!"

4 comments:

vallikas said...
This comment has been removed by the author.
vallikas said...

Ja mis edasi sai? :)

Anonymous said...

You could easily be making money online in the hush-hush world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat world[/URL], You are far from alone if you haven’t heard of it before. Blackhat marketing uses alternative or not-so-known avenues to produce an income online.

eco vacations costa rica said...

Hello! Incredible information and very professional, I really enjoy reading this information about "Heade üllatuste maa - Taiwanis juba töötab!". I really love to have more information on the subject and be updated on any updates! thank you very much for sharing!