4.11.08

Riigikogu korvpallimeeskond tuulutas Turba poisse

Riigikogu korvpallimeeskond võitis täna õhtul läbi suure higi, valu ja vaeva Turba gümnaasiumi korvpallimeeskonda tulemusega 90:85.

Võit tuli tõesti raskelt, sest Turba kooli kogutakse korvpallipoisse kogu Eestist ning neid treenib selline tuntud mees nagu Märt Kermon.

Riigikogu edu aluseks olid täpse sihtimisega raskekahurid Ott Lumi (36 punkti) ja Indrek Saar (27). Noorte vihaste meeste pideva surve all tõi kangelaslikult palli üle mängujuht Jüri Ratas (13). Veidi toetasid eelnevaid ka Hannes Rumm (11), Riho Kangur Riigikogu kantseleist, Kalvi Kõva ja Kalle Laanet.

Ootamatult aitas Riigikogu meeskonda ka täismaja Turba publikut, sest koduvalla tormiline toetus pani 10-11 klassi poistel kohati käed nii värisema, et pallid ei tahtnud korvi kukkuda või pudenesid hoopis vastastele.

Pärast mängu juttu puhudes saime Nissi vallajuhtidelt teada, et korvpallipoiste Turbasse meelitamine on kogu gümnaasiumile uue hingamise andnud ning end igati õigustanud. Leppisime kokku, et enne järgmisel kevadel toimuvat Balti parlamentidevahelist korvpalliturniiri peavad Turba poisid ja Riigikogu veel ühe kontrollmängu.

No comments: