19.8.10

Must algus Riigikogu hooajale

Kuigi Riigikogu korvpallimeeskonda tugevdasid eile Kammeri kooli uue võimla avamisel Tartumaal koguni kaks ministrit - Hanno Pevkur ja Tõnis Lukas - tuli meil hooaja avamängus Eesti koolijuhtide koondisega vastu võtta valus kaotus 66:73.

Kaotus oli seda valusam, et poolaja suutsime võita 38:36. Meie mängu rikkus tuntavalt teise poolaja alguseks saali jõudnud Kanal 2 kaamera, mis lagundas meeskonnamängu ja andis vastastele 10:0 vahespurdi. Lõpus oli meil veel võimalus mäng ära võtta, aga vastaste liider, endine BC Baltika mängujuht ja praegune Pärnu korvpalli vedaja Mait Käbin hoidis oma tiimi edu kindlalt. Teda toetasid kõvasti Hannes Vald Juurust, Eero Metsvahi Raudnalt ja Eero Rebane Pärnu-Jaagupist.

Riigikogu tiimi liider oli tavakohaselt Jüri Ratas 34 silmaga. Kahjuks kumas meie mängust läbi see, et suvel polnud keegi palli käes hoidnud ning visketabavus oli masendavalt vilets ja pallikaotusi tuli süle ja seljaga.

Kuigi kaotuse üle oli kurb meel, rõõmustasid meid Kammeri õpiraskustega laste kooli uued ligi 40 miljonit krooni maksnud hooned ja sisustus. Lisaks uuele võimlale saavad Kammeri sadakond last endale uue tööõpetuse maja ning uhkelt renoveeritud klassid ja õpilaskodu. Kooli iseloomustamiseks niipalju, et direktori sõnutsi pärinevad paljud nende lapsed sellistest kodudest, et pärast nädalavahetust teavad sööklatädid juba arvestada sellega, et portsud peavad olema tavalisest suuremad.

Treenimiseks pole meil kahjuks üldse aega, sest juba homme tähistame Riigikogu meeskonnaga taasiseseisvumispäeva Haapsalus, mängides Eesti linnajuhtide koondisega, mida juhib Haapsalu linnapea Urmas Sukles.

1 comment:

Anonymous said...

eхcellеnt ρoints altogethеr, you јust гесeivеԁ а new rеadеr.

What mіght уοu suggeѕt аbout youг ѕubmіt thаt уou madе
a few ԁays ago? Any сertaіn?
My website titanium engagement ring